Hoppa till sidans innehåll

Ledare, Fixare, Styrelse


Ledare

Annica

Leder Basgympa och bas styrka i Allaktivitetshallen.

  

Bella

Vikare EFIT/HIIT/Tabata. Lördagspasset.

Bernt

Vikare cirkelfys, basgympa

Cissi

Har gympat fram och tillbaka sedan tonåren. Blev ledare i Gymmix K-na 2004. Började då med cykelpass för att sedan övergå till diverse gympapass, till en början Basstyrka.  Egen träning består gärna av "uteaktiviteter" såsom vandring och cykling. Favoritpass inomhus är dansinspierade gympapass och sedan 2010 har jag den stora glädjen att instruera ZUMBA:)
Våren 2022 leder Cissi Zumbafitness, Gymmix Yoga samt Lördagspasset.

  

Elin

Har varit ledare i Gymmix sedan (hjälp, är det så länge, vi snackar dinusarie!!?) 1990! Har nog haft de flesta former av motionsgympa o även varit inne lite på "Aerobicsvängen". Jobbat med gympan som profession också! Var timanställd inom försvar och brandkår som friskvårdsledare. Hade lite olika former av gympa där, t ex "rygg-gympapass" och vattengympa. Att det blev just motionsgympa var nog att jag i början av tonåren höll på mycket med dans, klassisk balett, jazzbalett, "showdans" men också modern dans (pardans) och det ledde mig till gympan som jag började med när jag flyttade till Göteborg från Gävle i slutet av 80-talet. Jag tyckte då att det var mycket i gympan som påminde om dans, och började då på "Friskis" och Worldclass gym. För att hålla igång förutom gympan, löptränar jag lite! Och tänk, att det fortfarande är så kul, att leda gympa! Men det är ju för att vi har så härliga motionärer, tack alla ni som kommer till oss!!

Elin leder under våren 2022 Bodybars samt Lördagspasset.

  

Lisa

Min bana inom gymnastiken började egentligen med redskapsgymnastik, vilket jag ägnade mig åt från det jag var liten upp till 17-18 års ålder. Jag tränade och tävlade då både med Nättraby GoIF och Karlskrona GF. Jag har även varit ledare för både barn och tonåringar i redskapsgymnastik i flera år. Jag började som gympa instruktör 1995 för Nättraby GoIF och körde då pass i Nättraby. Till en början lärdes jag upp av de andra ledarna som ledde pass men har sedan dess gått flertalet utbildningar via Svenska gymnastikförbundet. Som ledare för Gymmix Karlskrona började jag 1998. Gympa är för mig den absolut roligaste träningsformen och fördelen med att vara ledare är ju att man själv väljer sin musik samt vilka rörelser man vill göra. Att sedan få köra passet tillsammans med glada och tacksamma motionärer är kryddan på moset. Det kan inte bli bättre!! Lisa leder Medelgympa, Efit och Lördagspass under våren 2022.

  

Lottis

Jag har gillat att gympa sen första gång jag provade när jag gick i gymnasiet, det var ungefär samtidigt som dinosaurierna dog ut ;-) Sen dess har jag alltid gympat i olika föreningar, med olika sorters gympa och med massor av olika ledare.
Steget till ledare tog jag för 12 år sedan och det är inget jag ångrar.  Att vara gympaledare ger mig så otrolig mycket energi och man går alltid ifrån ett pass glad och svettig. Jag tycker all träning ska vara lustfylld annars masar man inte sig från soffan en mörk, kall och regnig kväll i november för att träna. Våren 2022  leder Lottis medelgympa, Bodybars och Lördagspasset.

 

Nisse & Bia

Nisse & Bia håller ångan uppe i "Nisses gubbar"!

 

Susanne

Det känns som jag har hållt på med någon form av gymnastik eller lvarit edare i gymnastik i hela mitt liv. Jag började med truppgymnastik när jag var ca 10 år gammal, och upp i tonåren började jag som barnledare. Senare så gick jag en hel del instruktörskurser och blev då ledare för truppgymnastiken (har tom haft Lisa som gymnast och hon verkar ha överlevt ;-) . När mina barn  kom så  tog jag steget och blev Gymmixinstruktör i Nättraby Goif och det höll jag på med i många år. Efter ett längre uppehåll och barnen börjar flytta ut är det dags att återuppta rollen som instruktör och det är verkligen blir roligt. 
Susanne leder core, cirkelfys och Lördagspass under våren 2022.

Sylvie

Leder basgympa

Tommy

Vikare Cirkelfys. Lördagspasset.

 

Fixare

Karin

Anette

Felicia

Pernilla

 

Styrelsen

Lottis

Lisa

Tomas

Elin

Felicia

Frida 

Anette

Uppdaterad: 15 MAR 2022 20:38 Skribent: Gymmix

Postadress:
Föreningen Gymmix Karlskrona - Gymnastik
Tomas Thaung, Hästkvarnsgatan 2
37131 Karlskrona

Kontakt:
Tel: +46708881316
E-post: This is a mailto link...

Se all info