Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Vi vill uppmärksamma några olika personer inom Gymnastikförbundet och Svensk Gymnastik där vi synliggör några prioriterade områden och roller genom att ställa fem snabba frågor till dem.
 
29 april – 2 maj går EM i trampolin och DMT i Sochi i Ryssland och Sverige skickar en stor trupp bestående av tio seniorer.
 
I början av maj öppnar ansökan för coronastöd för årets fyra första månader.
 
Svensk Gymnastik och Bamsegympa blir uppmärksammande på Generation Peps nya plattform framtagen med fokus på förskolan.
 
Planerar du att arbeta internationellt i förmån till Svensk Gymnastik? Sök då till Bertil Sjöstrands resestipendium.
 
Idag har regeringen fattat beslut om att stötta idrottsrörelsen med drygt 1 miljard kronor med anledning av pandemin.
 
Generalsekreterare Pelle Malmborg önskar er alla en riktigt Glad Påsk!
 
Idag skickades Gymnastikförbundets nyhetsbrev, Aktuellt, ut för mars månad. Prenumerera för att läsa om viktiga frågor inom Svensk Gymnastik.
 
Den 21-25 april går EM i artistisk gymnastik i Basel i Schweiz. Nu är det klart vilka fyra gymnaster som kommer representera Sverige i damernas tävling.
 
Idag kom glädjande nyheter från SVT! De har valt att köpa in alla sändningsrättigheterna till VM och EM i gymnastik 2021-2024.
 
Efter en dialog med Riksidrottsförbundet och Kulturdepartementet har det tydliggjorts att regeringens rekommendation om att hålla all icke nödvändig verksamhet stängd inte längre omfattar idrottshallar.
 
Helgen den 27-28 mars genomfördes den första digitala nationella tävlingen i rytmisk gymnastik någonsin.
 
I mitten av april öppnar ansökan för coronastöd för årets två första månader där 335 miljoner ska fördelas. Dessutom kommer en extra utbetalning baserat på ansökningar gjorda 2020.
 
Hannes Larsson, 17 år, far omkring som en raket mellan klossar, mattor och olika hinder. Han är laddad, högljudd och känslosamt intensiv.
 
Nu är det klart att Vera Sport och Gymnastikförbundet fortsätter sitt mångåriga samarbete. Ett nytt avtal har tecknats vilket sträcker sig fram till 2024.
 

Följ Gymmix
Karlskrona
på Facebook & Instagram!

Postadress:
Föreningen Gymmix Karlskrona - Gymnastik
Tomas Thaung, Hästkvarnsgatan 2
37131 Karlskrona

Kontakt:
Tel: +46708881316
E-post: tomasthaung@gmail.co...

Se all info