Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


I veckan går VM i rytmisk gymnastik i Baku, Azerbajdzjan, där tre svenska gymnaster är med och tävlar.
 

#GymnasticsParis

(2019-09-15 09:06)
Undre lördagen tävlade Kim Wanström, David Rumbutis, Christopher Soos och David Rumbutis i världscupen i manlig artistisk gymnastik.
 
I helgen går en världscup i artistisk gymnastik i Paris och från Sverige deltar fyra gymnaster, Christopher Soos, Kim Wanström, Karl Idesjö och David Rumbutis.
 
Idag lanseras ett helt nytt träningsmaterial riktat till pensionärer och äldre - Lättsam träning. Materialet är framtaget i samarbete mellan PRO, Korpen, Gymnastikförbundet och SISU Idrottsböcker.
 
I helgen samlades flera av Gymnastikförbundets utbildare i Uppsala för att utbildas i Gymnastikens nya baskurs - träning och tävling. Kursen var den första av två pilotkurser som hålls i regi av några av de som tagit fram den nya utbildningen.
 
Föreningar har nu åter möjlighet att skicka in Idrottslyftansökningar för 2019. Ansökningsperiod två är öppen 2-30 september.
 
5-6 oktober äger Gymnastikforum rum och nu är programmet spikat.
 
I dag har Jonna Adlerteg och Tonya Paulsson deltagit på en internationell inbjudningstävling i Heerenveen i Nederländerna.
 
 

Trupplandslaget 2020

(2019-08-23 13:36)
Nu öppnas ansökan till trupplandslaget!
 
Rörelsebanken är ett digitalt inspirationsmaterial med motorisk träning för barn mellan 7 och 12 år som är framtaget för föreningar och skolor. Nu har banken uppdaterats med ett 20-tal nya filmer.
 
Vi välkomnar Emilia Carlsten, jurist hos Justitiekanslern, som Gymnastikförbundets nya GymO.
 

Beslut om registerutdrag

(2019-08-22 15:55)
Från och med 1 januari 2020 ska föreningar begära begränsat registerutdrag ur belastningsregistret för den som anställs, har ideella uppdrag i föreningen samt har direkt och regelbunden kontakt med barn. Detta enligt beslut från Riksidrottsmötet 2019
 
Vi påminner om att ansökan till LOK-stöd för aktiviteter bedrivna under våren 2019, 1 januari - 30 juni, ska vara inskickad senast den 25 augusti 2019.
 
Pelle Malmborg, så heter Gymnastikförbundets nya generalsekreterare. Han kommer närmast från Saab Kockums AB, där han arbetar som Head of Ship.
 

Följ Gymmix
Karlskrona
på Facebook!

facebook.com/gymmixkarlskrona

Postadress:
Föreningen Gymmix Karlskrona - Gymnastik
Tomas Thaung, Hästkvarnsgatan 2
37131 Karlskrona

Kontakt:
Tel: +46708881316
E-post: tomasthaung@gmail.com

Se all info