Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Idag avgjordes de Nordiska Mästerskapen i trampolin i Valhalla Sporthall i Göteborg.
 
Sverige försvarade sina två guld i mixed- och damklassen från EM 2016 efter helt fantastiska tävlingar och herrarna vann ett silver.
 
Idag är det dags för de svenska seniorerna att försvara de svenska färgerna på EM i truppgymnastik. Länkar till streaming och resultat nedan!
 
För första gången har Sverige skickat juniorlandslag till EM i truppgymnastik och det blev succé direkt i Odivelas i Portugal.
 
Välkommen till en träff där du tillsammans med övriga av landets experter inom alla gymnastikens discipliner möter de främsta inom flera olika områden av elitidrottsutveckling.
 
Nu är kvaltävlingarna på EM i truppgymnastik i Odivelas i Portugal klara och dam-, herr- och mixedlagen är i final efter fina prestationer.
 

Bamsegympan firar 10 år

(2018-10-17 17:12)
I år är det tio år sedan Gymnastikförbundet introducerade Bamsegympa i Sverige.
 
Nyligen kunde Gymnastikförbundet berätta om nytt samarbete kring hälsoundersökningar för landslagsaktiva, nu kommer nästa goda nyhet och denna gång gäller det snabb tillgång till specialistvård för medlemmar i gymnastikföreningar.
 
Tonya Paulsson avslutade sin tävlingsperiod på Ungdoms-OS med ytterligare en fantastisk prestation i barr där hon blev sjua i finalen.
 
Efter fyra fina kvaldagar på Ungdoms-OS tog sig Tonya Paulsson från Motus Salto till mångkampsfinal i Youth Olympic Games. I finalen toppade hon den prestationen och placerade sig på en otrolig sjunde plats.
 
I och med dagens mångkampsfinal har Marcus tävlat klart i Argentina. Marcus slutade på en 17:e plats i den olympiska finalen som vanns av japanen Kitazono Takeru.
 
Hylla Eldsjälarna runt om i Sveriges föreningsliv tillsammans med Folkspel och Eldsjälsgalan, röstningen pågår fram till själva galan i mars 2019.
 
Idag avslutas Loulé World Cup med finaler i trampolin, DMT och tumbling.
 
Den 4-6 oktober går världscupen i trampolin, tumbling och DMT i Loule, Portugal. Tävlingarna sker i Loulé Municipal Sports Hall i Loule.
 
Jonna Adlerteg lyfte sig en placering från gårdagens barrkval på världscupen i Paris och tog hem en strålande silvermedalj!
 

Följ Gymmix
Karlskrona
på Facebook!

facebook.com/gymmixkarlskrona

Postadress:
Föreningen Gymmix Karlskrona - Gymnastik
Tomas Thaung, Hästkvarnsgatan 2
37131 Karlskrona

Kontakt:
Tel: +46708881316
E-post: tomasthaung@gmail.com

Se all info